Tehnologia

Produsele tehnologice sunt din ce mai căutate. În fiecare lună avem parte de câte o lansare ad unui produs or a unei versiuni mai avansate ad unui produs mai vechi.
Îți mai amintești primele telefoane mobile apărute la noi?! Le numim ironic: cărămizi.
Din cauza mărimii lor, evident. Acum nici dacă te plătesc nu ai purta aşa ceva în buzunar... Asta dacă nu eşti Lenny Kravitz... şi vrei să relansezi moda anilor '50. 

Personal, nu aş mai vrea aşa ceva, modă ne-modă. Pentru că era greu, grosolan şi tare voluminos. Am poşete mai mici ca un mobil Motorola. Şi nu mă refer la mobilul din 1973 (DynaTac), dar la cele din anii '90.
Telefoanele s-au transformat total într-o perioadă de timp relativ scurt. Acum au touchscreen, Gps încorporat, internet, tv etc. etc. Adio cu „Privacy” și nici nu ne dăm seama!

Ipad, tablete, bookreader, laptop-uri, modulatoare Fm, aparate foto, televizoare, rame, accesorii şi mii de alte produse electronice (și nu numai) poţi găsi în diferite magazine on line.

Din ce în ce mai mulţi cumpărători români se apropie de acest sistem de achiziții. În străinătate este la modă de foarte mulţi ani. Românii se pot baza pe experienţele celor care sunt experţi acum

Recomandarea mea este întotdeauna una: ATENŢIE la orice detaliu! Nu te satisfac cele pe care le găseşti pa pagină, scrie-le un mesaj înainte de a plasa o comandă. Ca să eviţi surprizele neplăcute.

eMag.ro -- Acesta la fel, cine nu a auzit de el? Ai de unde alege, asta e sigur! Mereu plini de promoţii impresionante. Nu rata! 

Flanco.ro - și pe acesta îl cunoști foarte bine!

Eletrofun.ro - Poate pe acesta nu-l știi. Păcat, intră să vezi câte produse au și ce promoții oferă zi de zi. DE TOATE!!!

Post a Comment

0 Comments

>