Lenjerie intimă pe măsura ta

Mă fraţilor... mă... Sunt nişte magazine on line care te fac să nu mai pleci de pe ele. Astea cu lenjerie.. te dau gata. Pe mine mă cam dau gata... toate care au lucruri frumoase. Dar frumosul e relativ şi subiectiv. Ce-mi place mie poate să nu-ţi placă ţie şi viceversa.
Unele persoane nu consideră că au sâni frumoşi, dar cu un sutien potrivit orice bust poate arăta perfect. Neştiind că mărimea cupelor diferă de mărimea bustului, mereu eram nemulţumită de lenjeria ce-mi luam. Până într-o zi când o vânzătoare mi-a explicat că am o formă particulară la bust şi că de aia nimic nu-mi stă bine. Dacă mărimea cupei era perfectă, îmi era larg pe mine şi trebuia să îl modific. După ce dai 110 euro pe un sutien nu prea îţi convine să faci asta. Dacă îmi venea bine pe bust, cupele erau foarte mici şi era incredibil  de frustrant. Aşa am descoperit că port mărimea 2 (bust) dar cupa D (sâni). Cel puţin aşa se măsoară în Italia. La noi încă nu ştiu ce şi cum. Sincer nu prea înţeleg măsurile. Cert e că am observat că ultimele modele sunt confecţionate dintr-un material foarte elastic (acela roz din imagine de pe BeFashion, de exemplu) care se poate întinde sau strânge exact pe mărimea ta. Trebuie doar să fii atentă la mărimea cupei
Recomand sutienele cu push up, mai ales dacă ai sânii mari. Este inevitabil ca din cauza greutăţii sânii să se lase puţin. Nu mai spun că şi vârsta îşi spune cuvântul. Alăptarea poate distruge sânii într-un hal fără de hal. Aşa că fii foarte atentă.
Uite un articol foarte interesant despre cum să-ţi menţii/întreţii sânii. Eu detest sânii lăsaţi. Dar... aşa e corpul uman. Cu un pic de răbdare şi cu multă bunăvoinţă poţi avea sâni perfecţi şi la 47 de ani şi după ce ai alăptat 3 copii. Una dintre surorile mele este modelul meu.

Am selecţionat o serie de magazine on line care au diverse modele de unde poţi alege. Aruncă o privire; click ca să vizitezi direct magazinele şi să vezi ce lenjerie se poartă anul ăsta. Unele au preţuri de-a dreptul fantastice. Sutiene cu sau făr push up, baby doll, corsete (eu mor după corsete), chiloţi de orice tip.
Nu uita că nu propun decât site-uri care fac des reduceri.

Sevensins (un site descoperit de recent) are o colecţie extrem de interesantă mai mult de lenjerie erotică, costume de baie (extraordinar de frumoase), dar şi ceva lenjerie obişnuită. Este un site cu fiţe, cică... Dar numele zice destul, nu?! Aruncă o privire, să te convingi.

Fashion up - nu mai are nevoie de comentarii.
Mai sunt şi altele pe care le cunosc dar ajung astea, deocamdată.

Ah... uitam de TinaR. Pe care tu îl cunoşti foarte bine.

Atenţie la orice detaliu.

Post a Comment

2 Comments

  1. Replies
    1. Da, da s-au inventat! Pe la vreo 70 de ani, îmi iau și eu. Abia aștept!!!

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>