Parfumurile şi terorismul

?!? Citeşte şi vei vedea că au mare legătură.

Mă fraţilor, mă... Da, da, mă refer la voi ăştia care vă spălaţi în parfum... mă, ce naiba!!! Să fii terorist nu e o „meserie” pozitiv apreciată! Pe bune!
Am mai vorbit pe tema asta, dar ultima dată când am ieşit în oraş am fost atacată agresiv de nişte mirosuri extrem de persistente. Aproape m-au dat jos din picioare (pleonasm???!). La un moment dat, m-am sprijinit de un perete. Şi am decis că Trebuie să scriu din nou.

O nouă modă a luat cu asalt companiile cosmetice: parfumurile cu feromoni... Băi, frate, dar ce PUT!!! Si eu știam că feromonii nu au miros (e doar o percepție senzuală). Cele ce se simt în jur, sunt GROAZNICE!!! Îmi vine să leșin. Nu... nu mă atrag, mă ucid!

Aşadar... sunt mare amatoare de parfumuri. Pe cuvânt de pionier. Acum... nu ai vrea să spui că nu ştii ce înseamnă pionier! :D
Cum am mai zis, fiecare anotimp are parfumul/nuanţa/mirosul lui. Chiar şi ziua ar putea fi împărţită-n parfum de dimineaţă, de după amiază, de seară, de petrecere, de servici, de weekend, etc.
Sunt exagerată zici tu. Nu-s. Am citit cărţi serioase relative la asta. Bineînţeles că noi, oamenii de rând, nu avem nici timp, nici bani, nici atâtea mofturi ca Vip-urile.

Fie că eşti băiat sau fată... bine, mă, bine: bărbat sau femeie, parfumul este ceva ce nu ar trebui să lipsească din... hmmm, cum naiba se zice? Din toaleta ta. Şi nu mă refer la wc, măi!!! Dar la igienă = îngrijire.
Vara-i cald şi... vrei nu vrei, oricât de curată ar fi pielea ta, în momentul în care ai aplicat 7 puf-uri de parfum dulce aceasta îşi schimbă ph-ul şi din parfum se poate transforma-n PUTOARE (latină=putorem) /duhoare/împuţiciune sau cum vrei să-i spui. NU căuta un sinonim mai puţin polemic că nu e cazul!!!

Foloseşte un parfum DELICAT, cu miros de flori, plante, fructe proaspete. Cum să explic mai bine... Vanilia, de ex., are un miros EXTREM DE DULCE, contraindicat vara, primăvara. La fel şi nuca de cocos, iasomia, etc. NU folosi vara, decât dacă vrei să alungi (sau să ucizi) pe cineva. Intră-ntr-o biserică după ce te-ai spălat cu iasomie... Adevărat act de terorism!
Recomand: liliacul, lăcrămioarele (ador lăcrămioarele!!!), narcisele, bujorii, etc, + fructele (agrumate în italiană. Tip: lămâi, grapefruit, portocale, mango, kiwi, piersic, etc.)

Celibatară fiind... îţi tic cinstit că atunci când trec pe lângă un bărbat care pute, bine - bine, rectific: care nu miroase pe placul meu... ori pentru că nu se spală şi se dă cu parfum deasupra, ori pentru că s-a spălat în parfum,... măi, NU MĂ uit la el.. poate să fie şi Ricky Martin. Mi se face rău şi mă ia cu leşin.
Dacă în schimb miroase bine... wow... mă ia tot cu leşin, dar în sensul de WOW, strânge-mă în braţe să-ţi simt parfumul mai bine... = sau poţi să faci ce vrei din mine... sunt a ta. Poate să arate şi a babuin. Am explicat bine conceptul??? E totul limpede acum?! Un miros plăcut (pentru asta este nevoie de maxim 2 DOUĂ puf-uri, sau picături de parfum/after shave/apă de toaletă) este o CARTE DE VIZITĂ!!! Zice multe despre tine.

Reamintesc că un parfum/loţiune după ras/deodorant este un CADOU INTIM sau/şi foarte FOARTE intim. Adică poate fi dăruit exclusiv persoanelor apropiate: iubit, frate, tată, prieten la cataramă. Se oferă ţinând cont de gusturile sărbătoritului (NU ale tale), şi de toate indicaţiile de mai sus.
Dacă-l dăruieşti aiurea, şefului (de ex.) poate interpreta gestul ca unul de AVANS, adică te dai la el SEXUAL. Dacă-l oferi colegului, IDEM sau şi mai şi: interpretat ca un mod subtil de a-i spune că PUTE. Deci, atenţie mare.

Nu trebuie să reamintesc (sau să precizez/SUBLINIEZ) că mai înainte de a folosi un parfum/deodorant este absolut OBLIGATORIU să te speli! Cu săpun/gel etc. şi apă caldă sau rece. Cum preferi. Numai să fie apă, NU alcool, bere şi varie. Bine, poate să fie şi ceai/infuzie/decoct. :)

REPET: UN SINGUR PUF este suficient. Dacă tu nu-l simți este pentru că te-ai obișnuit cu el (ți-a intrat în nări), sau pentru că ai probleme cu „nasul”. :D

Post a Comment

7 Comments

  1. Să mai verifici periodic link-urile direct către produse din 2Parale. Au prostul obicei de a le schimba foarte des, astfel încât în loc să ducă către produsul respectiv, duc la pagina principală a magazinului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Mulţumesc pentru sfat, am să ţin cont. Nu am foarte multă practică cu astfel de chestii. Habar nu aveam.

      Delete
  2. Fahrenheit e super . Eu am o sticluta, cred ca de la tine de vreo 4 ani si nu s-a terminat înca, dar miroase super misto si iti trebuie numai o picatura ca sa dureze 5-6 ore.
    Fain articolul. Complimenti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc. Da, îmi amintesc că ţi-am dăruit unul odată... Asta după ce l-am întrebat pe Gino cu ce să dăduse, că tare fain mai mirosea.

      Delete
  3. Dar ce mult vorbesti despre parfumuri. Chiar nu-ti plac deloc?! Ca as vrea sa te curtez (am auzit ca esti single) si mie imi plac parfumurile. Evident, cu masura.

    ReplyDelete
  4. un pu este suficient pentru cei care vor sa agate:d

    ReplyDelete
  5. codreanu petronela12 February 2014 at 14:58

    eu nu prea ma parfumez,sotului ii place parfumul natural.asa ca o sticluta de parfum imi ajunge vreo 4 ani.

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>