Pretty stuff

Multe dintre noi femeile (mai ales) cumpărăm haine/chestii din instinct. Și când ne trezim avem garderoba plină, nimic nu mai încape și avem nevoie de spațiu.
Ţi-a venit vreodată-n minte că ai putea să vinzi din hăinuțele/lucruşoarele tale? Haine care poate nu-ţi mai vin, sau  ţi-ai schimbat gusturile?!
Ori avem bijuterii prea multe. Poate le-am cumpărat că ne-au atras, nu am stat mult pe gânduri și apoi am descoperit că nu sunt stilul nostru.
Oricare ar fi motivul pentru care o femeie decide să-și vândă din lucrușoare, eu o susțin.
Îmi plac inițiativele de acest gen și le promovez.
Mai ales când cunosc bine persoana care face asta.
Uite un blog (care se ocupă cu vânzarea unor lucruri personale) cu nume delicios, la fel ca și proprietara: flowerperfection.blogspot.ro.
Lucrurile sunt tinerești, cu foarte multă clasă, gust și sunt în stare foarte bună (unele chiar noi).
Iubitoarele brandului Hello Kitty vor putea găsi produse noi, originale/cu licență. (Proprietara este mare fan)
Aruncă o privire, poate găsești ceva pe placul tău. Adresa de contact + alte informații găsești la adresa de mai sus.

Post a Comment

5 Comments

  1. Hey..ce lucrusoare avem noi aici :). Imi place ca pastrezi si ca posesoarea si-a pastrat anonimitatea. :). Imi place modul in care isi promoveaza lucrurile :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demn de toată lauda aş zice. Are spirit şi înclinație. Şi mie îmi place mult. :D

      Delete
  2. eu am fost la piata cu multe lucruri dar nu am avut succes,am gresit alegerea pietii.,era una pentru antichitati,ce aveam antic eram doar eu......a fost o experienta urata,am acumulat doar nervi,timp perdut,.......data viitoare am sa apelez cu incredere la FLOWERPERFECTION. BLOGSPOT.RO..... e mult ,dar mult ,mult mai practic

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petro, m-ai făcut să mor de râs! :))))))))))))))))). Cred că proprietara blogului ar fi încântată să-ţi promoveze "marfa", dar nu cred că se ocupă de aşa ceva. Propune doar lucruri de ale ei. Mai bine-ţi deschizi tu un blog. Cine ştie că nu-ţi descoperi un talent?!

      Delete
  3. ah,am inteles gresit atunci,normal ca ma intereseaza si sa cumpar uneori,multumesc pentru ca m-ai corectat,poate ma faceam de ras daca contactam proprietara,bine ca nu am ascultat primul impuls si am mai asteptat

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>