Vitiligo–Trateaz-o cu limonada, rostopasca si soare

Zilele trecute un cititor (Nick Cohen) mi-a lasat un comentariu pe care am decis sa-l public intr-un post special. Asta pentru ca mi se pare o marturie care poate ajuta multa lume.

"Am vitiligo si ma tratez cu limonada foarte concentrata. 10 lamai pe zi. Cinci pe la ora 11 si alte 5 pe la ora 3. Se storc lamaile se amesteca cu miere si putina apa. Dupa o luna de astfel de cura vitiligo mi-a disparut de pe fata in proportie de 70%. Vitiligo este o boala a sistemului imunitar iar aceste este stimulat prin aport intens de Vitamina C din lamai. Deasemenea consum cam 10 morcovi cruzi pe zi. Recomand dieta vegetariana.
Deoarece sucul de lamaie are tendinta de a strepezi dintii ma clatesc cu apa sau apa minerala in gura dupa ce beau limonada pentru a dilua efectul acidic asupra smaltului dentar. Deasemenea stau la soare. Sfatul unora de a evita expunerea la soare nu cred ca valabil. Eu cred ca soarele vindeca. Totusi expunerea trebuie facuta treptat si cu moderatie, nici sa te prajesti la 40 de grade. Depinde in ce zona climaterica locuiesti. Vitiligo indica o deficienta imunitara in sange. Vitiligo este o boala interna a sistemului imunitar NU externa. Nu cred ca o crema poate sa-l vindece. Lamaile – biologice daca se poate care nu au fost stropite cu insecticide, detoxifica organismul si il fortifica."

  • Bea limonada, 
  • Folosese suc de rosposca extern,
  • Stai departe de carne – daca poti,
  • Mananca fructe si legume crude,
  • Expune-te la soare cu cap. Adica evitand orele de varf (de la 11 la 16),
  • Si lucreaza cu mintea sa eliberezi stresul. Asculta audios cu isochronic and binaural sunete.


Nici Nick nici eu nu suntem doctori dar amandoi suntem de acord cu faptul ca vitiligo este mai mult ca sigur o boala interna. 
Personal cred ca apare pe baza de stress excesiv. 
Mai sunt si de parere ca rostopasca ajuta foarte mult totusi. 
Si nu-ti pierde niciodata increderea ca vei fi bine. Nu te da batut niciodata. Curaj!

***
Daca vrei sa inveti engleza si sa intelegi ceva din ceea ce citesti, cartile mele sunt perfecte! Romane de dragoste, publicatii inspirationale si motivationale, suspanse, autobiografii. Ce vrei si ce-ti place. 
De pe 22 Septembrie pana pe 28 Septembrie (2017) toate cartile mele vor fi GRATIS. Toate pe Rand. O zi una, intr-o zi alta si tot asa. Pe Amazon.
Singura rugaminte pe care o am este sa lasi o (scurta - lunga, nu conteza numai sa fie) recenzie dupa ce ai citit-o. Atat. Asta pentru ca recenziile ma ajuta sa-mi ajut parintii batrani si bolnavi.Iti multumesc om cu suflet.Daca vrei sa fii la curent cu toate promotiile ce voi face in viitor, inscrie-te pe blogul: authorcristinag.blogspot.com.

**
PS - Când cauți ceva pe blogul meu in bara de căutare trebuie să scrii o combinație de cuvinte cu și fără diacritice. Ex. Cum sa uiti pe cineva Cum să uiți pe cineva, Imi  Îmi, Curatat Curățat, etc.
Asta pentru că, din nefericire, șablonul meu are o setare aiurea și nu știu cum să o schimb.

Image from Pixabay

Post a Comment

0 Comments

>