Încălţăminte

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Cunosc foarte multe magazine on line care comercializează încălţăminte. Pentru femei, bărbaţi, copii. Unele sunt din piele, multe de marcă, altele necunoscute, dar de optimă calitate. 
Voi face o listă cu acele magazine de care am auzit de bine. La unele sunt clientă. Toate au promoţii, reduceri şi oferte substanţiale pentru diferite ocazii. 

Matar - Un magazin on line (pentru femei şi copii) care cucereşte în fiecare noi cliente. Oferă reduceri, transport gratuit periodic. 

depurtat.ro Nu am vorbit niciodată despre acest site. Este foarte bine organizat, detaliat şi uşor de folosit. Oferte, reduceri, promoţii etc. periodice. Încălţăminte şi accesorii (genţi etc.). Produsele sunt foarte atrăgătoare. La fel şi preţurile care pornesc de la 10 lei.

Comodo - Îl ştie toată lumea, nu?! Încălţăminte din piele (în special), genţi şi accessorii, beauty. În fiecare zi te surprind cu o nouă varietate de produse şi cu preţuri pe măsură. Pentru copii, bărbaţi şi femei.

Atenţie la orice detaliu. Dacă nu-ţi este clar ceva le scrii un mesaj înainte de a plasa comanda. 

0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.