Carti de Cristina G.

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:


Cristina G. autor și poet român prezintă: 

Pe 25 Decembrie 2016, am publicat prima mea carte biografică în limba engleză intitulată: Oranges at Christmas in a Communist Country - A Memoir. Sunt sigură că ai auzit de ea pentru că este foarte populară pe Amazon.

De atunci scriu cărți cu rețete, autobiografice, de auto-ajutor, inspiraționale & motivaționale, povestiri comice scurte & lungi, dar și romane de dragoste și suspans.

Vreau să știi că nu sunt un scriitor de talia lui Eliade, Cioran, Stănescu, etc. și nu scriu pentru academici. Lucrările mele nu sunt potrivite pentru critici literare. Nu. 
Sunt o scriitoare nepretențioasă și scriu pentru omul de rând. 

Toate cărțile mele sunt publicate în ambele formate: electronic și de hârtie, și se găsesc în diferite librării online. 
Tastează „cărți de Cristina G.” în orice motor de căutare și-ți vor ieși multe rezultate.

Aici câteva librării (virtuale) în care se vând cărțile mele: 
Titlurile

În Română

În Engleză
Sunt extrem de atașată de familia, limba și tradițiile țării în care m-am născut și vreau să le duc cât mai departe.0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.