Cărţi pentru premii

Nu pot să NU amintesc de promoţiile pe care le puteţi găsi pe Bookcity. Ador librăria aceasta. Are o colecţie impresionantă de cărţi de tot felul.
În acest moment oferă reduceri de până la 70% la o cantitate importantă de cărţi. Ei le numesc „cărţi pentru premii". Promoţia referindu-se direct la profesori/educatori/învăţători, etc. care vor da premii în curând.

Dacă eşti un iubitor de cărţi zic să arunci o privire. Sunt sigură că vei găsi măcar un titlu care să-ţi atragă atenţia. Eu mi-aş dori cam 80% din ce propun ei. Nu am o mare bibliotecă personală, însă mi-aş dori.
Ce-mi mai place EXTRORDINAR pe acest site este faptul că îţi împachetează GRATUIT cărţile sub formă de cadou. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult?!

Astăzi s-au inventat book-reader-urile, tabletele, etc. Poţi descărca multe cărţi. Şi nu zic că e rău. E chiar foarte bine. Nu contează cum/unde citeşti NUMAI să o faci. Că oricât de inteligent/cultivat şi isteţ ai fi o carte bună nu poate decât să-ţi îmbogăţească cunoştinţele.

Dar eu rămân fidelă cărţilor cu foi de hârtie... pentru că ador sunetul foilor care se întorc, îmi place mirosul de cerneală, îmi place textura... îmi place să o simt între mâini. Cărţile sunt viaţă pentru mine şi au preţ inestimabil. Am învăţat să fiu om, am învăţat să râd, să fac diferenţa dintre bine şi rău...
Pentru că, oricât s-ar zice, aceste lucruri nu se pot învăţa singuri. Mulţi dintre cei din jur habar nu au că nu sunt oameni. Tu poţi gândi cu mintea ta cât vrei... dar îţi pot trebui zeci de ani să înţelegi anumite lucruri.
O carte poate reduce considerabil acest timp.
Nu mă refer la cărţi ştiinţifico fantastice, dar la cărți pe temă: psihologie, studiul comportamentului uman, etc.

Însă lucrurile astea le poate înţelege doar un adevărat iubitor de cărţi.

Lectură plăcută, prietene.

Post a Comment

0 Comments

>