La mulţi ani, Dragoste!

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

La mulţi ani, IUBIRE!
Aş dori să urez tuturor celor care sărbătoresc astăzi (odată cu toată lumea) Sfântul Valentin un „La mulţi ani plini de iubire şi pace”.
Nu este o sărbătoare pentru comercianţi, dar este o sărbătoare a Dragostei. Fără "bleah", te rog. 

Vreau să spun un sincer „La mulţi ani fericiţi” celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică: Valentin şi Valentina. Ştiu, e doar în calendarul catolic. :) (dar e în toată lumea. :D) 

Iubiţi-vă şi fiţi fericiţi... măcar astăzi!

Aşadar: O zi a dragostei FERICITĂ! Sfântul Valentin să vă ocrotească în toate zilele vieţii!  

3 comments:

 1. La multi ani si sa fii iubita Cristina! Chiar imi v-a fi util blogul tau culinar, decat sa tot ametesc, cautand zeci de retete pe diferite site-uri, si plus de asta daca e cazul sa dau gres..poate imi poti oferi si suport pentru ce nu-mi iese ! :D
  Cu sinceritate,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulţumesc frumos. Relativ la blogul culinar: Acesta este cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva, până acum. Cu dragă inimă te asist. Mulţumesc tare mult. (f)

   Delete

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.