Cezar a făcut furori!

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Cezar este unul dintre finalişti. A făcut furori. Nu se putea altfel. Cu "rochiţă" şi bustul gol (şi ce bust!!!), cred că oricine ar fi rămas "mască". Dar aici nu e vorba de costumaţie/scenografie, dar de voce, carismă, muncă şi ambiţie.
Eu cred în el, şi chiar dacă nu va câştiga, aşa cum merită, a făcut o treabă bună. Lumea va vorbi şi despre altceva în afară de rromi, hoţie şi cerşit.
Bănuiesc că este singurul concurent pe care lumea nu-l va uita repede. Bravo!

Îţi ţin pumnii şi voi crede în tine până la final. Indiferent de rezultat. Eşti un concurent de temut... Numai dacă ai fi concurat pentru o altă ţară europeană.... Cine are urechi să audă.


0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.