Iubesc soarele!

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Da, îl iubesc! M-a trădat de multe ori da' nu-s geloasă. Mă mulţumesc cu o bucăţică infimă din el. Numai să fie. Mă mai şi arde... asta pentru că şi el mă iubeşte foarte mult. :D
De fapt, e vina mea... că-n faţa lui uit de ruşine şi stau mai mult descoperită... Exagerez şi el... mă arde. Aşa-mi trebe'!

Vara este anotimpul meu preferat. Pot să îmbrac rochiţe de care vreau. Foarte rar pantaloni. Îmi plac cele vaporoase... Din dantelă, mătase, voal. Culori calde, pastelate sau vii. Dar şi negre sau albe (când sunt bronzată).

Multe prietene de ale mele fac cumpărături pe BeFashion. Unul din site-urile mele preferate. Ştii deja, o spun mereu. Foarte multe modele, măsuri unice, preţuri absolut la îndemână! Fac mereu reduceri, sunt disponibili şi foarte profesionali. Nu ştiu, însă încă nu am găsit un alt site de care să mă simt atrasă mai mult.

Unele rochii, ca aceea roşie din imagine, par dificil de purtat, iar femeile mai plinuţe evită acest model. Şi eu eram extrem de sceptică, dar când am probat una am rămas cu gura căscată. Garantez că se aşează extraordinar. Nu sunt slabă, ba chiar am „forme" şi-mi vine minunat (un model asemănător).
Totuşi, dacă eşti gravidă mai bine eviţi. :D


1 comment:

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.