Vise

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Azi noapte am visat că mă alerga cineva cu un topor, fugeam de rupeam pământul. La un moment dat cineva mi-a pus piedică şi am căzut lată.
Să dea naiba ce-mi bătea inima... persoana (nu-mi amintesc dacă era femeie sau bărbat) m-a ajuns şi mi-a trântit una drept în frunte. M-am trezit sărind ca arsă şi-am dus mâna la frunte. Pfiu... 
Băi, du-te... ce vis aiurea!

Tu crezi în vise? Cum ai interpreta unul de genul? 
Pe bune dacă am cea mai vagă idee de ce ar putea să însemne asta, ce mesaj ar putea să-mi transmită? Că am dușmani şi-ar vrea să mă ciopârțească fără milă? Ce fel de duşmani? (din manele?)  Şi ce naiba le-am făcut aşa de rău încât să simtă nevoia de a-mi lua gâtul?... Neah, e totul o mare idioţenie.

Altă dată am visat cum pisicuţele mele, nişte pufoşenii unice, au sărit toate pe mine şi m-au zgâriat într-un hal fără de hal. Asta pentru că nu le-am dat voi să-mi „ciordească” carnea din farfurie. Auzi...

Dar cel mai grozav vis a fost următorul.
Eram cu fratele meu şi vreo alte 9 persoane pe un câmp minat. Erau făcute tranşee şi buncăre pe sub pământ unde noi ne ascunsesem de frica inamicilor. Ne-au găsit şi au început să ne vâneze ca pe nişte animale. Pe acest câmp minat, care era plat, erau dispuse STRATEGIC nişte stânci. Noi alergam din bătaia mitralierelor (că nu aveau puşti normale, de vânătoare... ţi-ai găsit) ca nişte potârnichi şi ne ascundeam îngroziți după ele. Rând pe rând i-au scos pe toţi din joc. Am rămas eu şi fratele meu. În momentul în care l-au ochit şi pe el... am zis că nu mai avea absolut niciun rost să mă ascund şi am ieşit de după stâncă deschizând larg braţel, urlând din toţi rărunchii:
--- „Vreţi să mă omorâți? omorâți-mă, na, nu-mi mai este frică!!!”
Şi ce crezi?
M-au ciuruit frate, CIURUIT! Mă uitam la scenă de undeva din afară şi vedeam cum se face ferfeniţă cămaşa mea lungă din cânepă albă. Şi nu simţeam nimic.

Acum, cum naiba să interpretezi un asemenea coşmar? Mă', mi-am muncit creierii la greu, dar nu am ajuns la nicio concluzie care să mă satisfacă. Şi sincer... nici nu cred că există vreo explicaţie logică.
Tu ce părere ai?

În cazul în care ţi-a plăcut (ţi-a stârnit un zâmbet sau/şi te-a ajutat) ce ai citit, un like/share la pagina Facebook este echivalent cu Mulţumesc.

3 comments:

 1. cred in visele care-mi plac si ma fac sa ma simt bine la trezire! :))
  dincolo de gluma, interpretarile viselor mi se par cel putin speculative, chiar aberante si who cares.
  daca ai mereu cosmaruri, f.probabil ca ai o problema sau niste frici serioase, despre care stii mai mult sau mai putin, poate chiar incerci o rationalizare, dar de aici pana la nebuneli de interpretari, e cale lunga.
  recent am avut doua vise minunate, sa-mi traiasca si atat!
  just free yourself & live your life :) <3
  Cipriana

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)... Şi eu tot în alea cred!!! E evident că cumva în subconștient, se ascund ceva frici. Dar asta după ce am văzut câteva filme de groază. :D De curând cineva m-a învăţat cum pot să-mi dau seama (în timp ce dorm) dacă visez sau sunt trează. Foarte interesant şi sunt sigură cu funcționează. Doar că-mi va lua ceva timp să pun în practică sistemul. Voi reveni pe acest subiect. Ce interpretări...?! Bazaconii. :D Mulţumesc, aşa o să fac. La cât mai multe vise minunate!!!

   Delete
 2. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) eu de obicei visez numai tampenii gaini moarte:D

  ReplyDelete

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.