Declarație de iubire - Concurs

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

„Nu știam ce este iubirea până nu te-am întâlnit pe tine.

Când mă atingi  - o miriadă de senzații mă copleșesc.  Citesc în ochii tăi o iubire profundă  și  inima mi-o ia la galop. 
Te iubesc  așa cum florile iubesc soarele, cum păsările iubesc să zboare, cum peștii iubesc apa.
Ești aerul pe care il respir... ” etc.etc.etc

Bănuiesc că mai toate persoanele ar dori să audă astfel de declarații.
Dar eu vreau să fac o declarație cuiva, care sunt sigur că va aprecia enorm: Te iubesc ca sarea-n bucate!
Și... aberând mai scriu că TE IUBESC așa cum leii iubesc gazelele (săracele), cum lupii iubesc oile/caprele, cum roțile mașinilor iubesc cuiele.
Te iubesc ca ardeii iuți într-un tort de frișcă, ca cenușa-n mămăligă, ca cerneala pe-o cămașă albă. 
Când mă privești mă topesc ca untul la soare. De dorul tău mă usuc ca florile sub arșița verii... (ce n-aș da să pierd vreo câteva kilograme... :D)
Când sună telefonul mă trec fiorii de spaimă:
--- „Ce naiba a mai uitat acasă!? Vin părinții lui în vizită!? Iar îmi vorbește de sală, calorii și indice glicemic?! ... ”
Voiam să-ți mai spun și că Ador când mă strângi în brațe de-mi plesnesc coastele (care se transformă-n acordeon iar coloana vertebrală-n țambal).  
Ador și când îmi furi toată plapuma lăsându-mă cu fundul de izbeliște... 
Ador când mă asculți fără să mă auzi, când mă mângâi cu mâinile alea tip perie de paie și-mi faci un peeling complet (mai rău e când îmi iei toate rândurile de piele și ajungi la carne... brrr).
Ce concurs, unde-i link-ul? Nu e. A fost la mișto.
Dar crezi că aș câștiga dacă aș participa?

Mă opresc aici, nu vreau să exagerez. :D 

3 comments:

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.