Idei cadouri cu dedicație

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Din nou mi-am muncit creierii să găsesc idei de cadouri originale. Și nu vreau să fie doar inedite, dar să și placă la destinatar.
Și uite că-n afară de tricouri, sacoși, căni cu sloganuri amuzante/ironice, mi-a venit în minte că o diplomă pe care scrie exact ce gândești despre destinatar,  n-are cum să nu cucerească pe oricine o primește.Deci când ești total în ceață, adică-n pană de idei, orientează-te pe un magnet, lumânare, carnețel cu dedicație specială (click). Ca acestea din imagini.
Sunt sigură că vor fi conservate cu mare grijă.


Dacă ţi-a plăcut/esti de acord, un like la pagina Facebook, sau orice altă iniţiativă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc.
Si daca esti citesti in englezama gasesti aici: While I Breathe, I hopeTe astept cu drag.

0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.