Motivație și recunoștință

Astăzi vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit, încurajat (și continuă să o facă) în noua mea meserie de „blogger amator”.
Am pornit de la 0; NU, ce zic? de la mai jos de 0, dacă se poate. Habar nu aveam ce este un blog, template, HTML, script-uri, culori hexa și varie.

Un mare MULȚUMESC lui Seby (fratele meu). El este responsabil cu propunerea mea pe „piața blogurilor”. Mi-a dat ideea, a crezut în mine, m-a ajutat enorm, m-a inițiat și mi-a explicat ce este un template și cum se poate „lucra în el”. M-a-mpins de la spate și m-a-ncurajat ori de câte ori îi scriam nervoasă, frustrată și cu ochii-n lacrimi că nu-nțeleg nimic din toate astea. Mi-a deschis interesul și „mi-a dat” o ocupație într-un moment extrem de „delicat” din viața mea. Nu știu ce-aș fi făcut fără această motivație.

Apoi îi MULȚUMESC lui Eros, alias Mișu Gh, care deseori are numai cuvinte de încurajare. De câte ori văd un share/like/comentariu, inima-mi mi se umple de recunoștință.

Țin apoi să MULȚUMESC pentru comentarii, share-uri și like-uri tuturor celor care apreciază și probează cu mult curaj rețetele mele îndrăznețe și nonconformiste, ascultă/citește poveștirile mele adevărate sau închipuite.
Mulțumesc pentru observațiile și criticile constructive, NU și pentru comentariile arogante și răutăcioase. Alea nu m-au ajutat deloc, dar nici nu mi-au făcut rău. Am luat act de ele, oricum. 
Menționez doar câțiva din cei care sunt cei mai activi pe paginile mele.

Mulțumesc Alexandra Enășoae, Angel Paradis,  Diana Zăpodeanu, Petronela Codreanu , Alexandru Arboreanu, Tudor Protopopescu , Alexandra Bordianu, Cristina Blaj, Alina Simona Filip și mulți, mulți alții.

Rog pe acei pe care i-am uitat să nu se supere că-s mereu în gândurile mele.
Orice inițiativă mă ajută și mă-ncurajează. Fără voi nimic din toate acestea nu ar fi posibil!
Când voi începe să câștig ceva (:D), voi da o mare petrecere la care veți fi toți invitați. Oricum dacă i-aș menționa pe toți, mi-ar trebui 10 pagini!!! 

Post a Comment

1 Comments

  1. oricand:*mie una imi face placere citesc cu mare drag articolele scrise de tine!

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>