Un Nou An asa cum iti doresti!

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:


De Anul nou, multi oameni isi fac fac o lista cu promisuni (rezolutii) pentru anul ce vine. Unii au o lista interminabila, altii doar cateva randuri, si cativa sunt multumiti de cum o duc - deci nici nu se gandesc ca trebuie sa schimbe ceva. "Ferice de ei." ar zice mama. 

Prima rezolutie a multora este o cura de slabire si dorinta de a ramane in forma pe veci.
Pacat ca tentatiile sunt mari si vointa slabita din cauza celorlate greutati din viata de zi cu zi.

Nu stiu care-ti sunt dorintele pentru noul an dar iti doresc sa ti se indeplineasca toate.
Dar fa-ti o lista! Scrie negru/albastru/verde pe alb tot ceea ce ai vrea sa realizezi si faureste-ti un plan de bataie.
Nu uita ca "pica para malaiata in gura lui Natafleata" nu functioneaza nici in povesti. Dar esti liber sa visezi.

Niciodata nu este prea tarziu sa incepi de la capat.Tot ce-mi doresc sa fac in anul ce vine este deja in aplicare. Scriu in fiecare zi si vreau  sa public cel putin 5 carti in 2017. 2 sunt aproape terminate si vor fi trimise in tipografie in ianuarie.


La MULTI ANI FERICITI!


Te rog, daca ai apreciat, fii generos si lasa un semn (like, share, comment), sau viziteaza-ma pe Facebook. Multumesc, om cu suflet.

.

0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.