Citatele lui Short

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Fragment din cartea legile lui Murphy. Dacă-ţi place ironia asta carte TREBUIE s-o ai la îndemână! E destul să o deschid la orișicare pagină că mă pufnește râsul instant.
Sunt persoane care nu sunt de acord cu multe dintre „legile lui Murphy&Co”. Boh... ce să zic, doar nu e obligatoriu ca toţi să fie de acord cu ceva. Am dreptate?!
Nu ştiu vouă, dar mie mi se aplică foarte multe. Şi asta nu-i de râs. :p
 1. Jumătate din a fi deştept este să ştii la ce eşti prost.
 2. Nevroza este o boală transmisibilă.
 3. Natura detestă eroul. În primul rând el încalcă legea conservării energiei. În al doilea, cum poate supravieţui cel mai puternic, când cel mai puternic se amestecă mereu în situaţii unde este foarte probabil să dispară? (exact cum gândesc eu!!!)
 4. Cu puţină ignoranţă se poate ajunge departe.
 5. Învaţă să fii sincer. Chiar dacă trebuie să te prefaci că eşti.
 6. Nu există un adevăr absolut – asta este absolut adevărat.
 7. A înţelege legile naturii nu înseamnă că suntem liberi să nu ne supunem lor.
 8. Rasa umană nu rezolvă niciodată vreuna din problemele ei. Se străduieşte numai să le supraviețuiască.
 9. Iadul nu are nici pe departe furia pacifistului.
Şi mai scriu una care a fost preferata mea din prima zi când am primit cartea. Drept pentru care (e prima dată când folosesc expresia asta. :)) am şi învăţat-o. 

Legea lui Sattler

„ Există 32 de puncte ale compasului, ceea ce înseamnă că există 32 de direcţii prin care o lingură poate pătrunde într-un grapefruit; cu toate acestea sucul, în mod invariabil ajunge direct în ochiul celui care întreprinde operaţia.” Asta a fost scrisă pentru mine, sunt sigură!!!

În cazul în care ţi-a plăcut (ţi-a stârnit un zâmbet sau/şi te-a ajutat) ce ai citit, un like/share la pagina Facebook este echivalent cu Mulţumesc.

4 comments:

 1. cu putina ignoranta se poate ajunge departe... bine a mai zis Murphy

  ReplyDelete
 2. sant cam inceata la expresii de genul asta,adica inceata di tat.jumatate din a fi destept este sa stii la ce esti prost

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se vede că nu eşti fan umor negru/englezesc. Pe mine mă distrează copios.
   Pe asta am adoptat-o şi eu. :)))))))))))))))

   Delete

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.