Idei de cadouri femei

... şi destinaţia lor. Adică cui pot fi oferite. 

Idei de cadouri pentru bărbați am tot dat (vizitează secțiune „Cadouri” în meniu sus. Par condicio trebuie să dau şi pentru femei (mai sunt şi alte articole, tot în Cadouri). Că doar mi-s una şi eu. :D Precizez asta pentru ca poate nu ai observat.

Cum zic mereu: orice cadou trebuie oferit ţinând cont exclusiv de gusturile destinatarei/destinatarului şi nu a celui care oferă.

Fiecare dintre noi are propriul gust. Dacă mamei tale i-ar plăcea o carte de bucate nu înseamnă că orice femeie îşi doreşte aşa ceva. Mai ales dacă nu găteşte! Nu generaliza! Fiecare dintre noi este unic și indivizibil.

Cel mai greu este să faci un cadou cuiva despre care nu ştii mare lucru. Îţi sugerez să-i contactezi prietenii/rudele/colegii şi să-ncerci să afli de la ei. Îmi dau seama că puţini oameni sunt atenţi la gusturile altora, dar cine ştie? Probează măcar. Sau mergi pe un clasic care nu se demodează niciodată: un colier cu diamante. :D
Care femeie ar zice NU la aşa ceva?! Cerceii nu merg pentru că-i posibil să nu aibă găuri în urechi, pe bune. Cunosc destule femei care au „problema asta”. Nici un inel, că este foarte intim. Ar suna a cerere în căsătorie. Şi poate-i greşeşti şi măsura... Dar asta nu ar conta pentru că se poate duce la modificat. Oricum, vezi tu, dar testează foarte bine terenul ÎNAINTE. Să nu cumva să ţi-l arunce-n cap. Că doar ştim cu toţii ce capricioase sunt femeile. :D
Mă gândesc că am mai scris despre toate astea (îmi cer scuze), dar poate un nou cititor va aprecia.
Sunt de părere că on line se pot facea adevărate afaceri dacă eşti pe fază la oferte, reduceri, promoţii. Numai să fii atent la orice detaliu.
  • Personal aș vrea un voucher/bilet pentru 3 zile la SPA/stațiune balneoclimaterică. Cine nu ar avea nevoie de o vacanţă în care să stea cu burta pe un pat şi cineva să-i facă masaje? Sau să stea în nămol până ce i se încreţeşte pielea? Ori în saună până îi dispare toată celulita acumulată în 45 de ani?!!! Hmmm?! Cadou ce poate fi oferit unei game foarte largi de femei: familie (mamei şi soţiei mai ales) dar şi prietenelor apropiate sau nu, colegelor, cunoştinţelor despre care nu ştii mare lucru. Merge oricui, oricând. Doar să nu fie alergică la nămol. :D
  • Cârlig/suport pentru geantă. Nu știu sigur dacă așa se numește. E mai mult o bijuterie care se prinde de masă unde se agață geanta/poșeta. În Italia este foarte la modă. Costă puțin, arată bine, este ușor de purtat şi foarte practic. Orice femeie care se respectă ar avea nevoie de așa ceva. Uite aici o groază de modele. Cadou pentru orice femeie care poartă poşetă. Nu contează meseria, gardul de rudenie sau prietenie. Dar nu cred că mama mea ar preţui aşa ceva. Nu numai că nu poartă poşetă, dar nici nu prea merge în restaurante/baruri/cofetării. Atenţie deci.
  • Despre bijuterii varie, cosmetice/parfumuri, eşarfe, şi alte „nimicuri fundamentale” am mai scris. Nu-i nevoie să amintesc, nu? Mie (de ex.) mi-ar plăcea şi o brăţară din argint, sticlă de Murano/semipreţioase sau Shamballa. Îmi plac tare mult chestiile colorate. Iar dacă mai şi gravezi ceva pe bijuterie/ceas, atunci i-ai cucerit complet inima. Bineînțeles, este un cadou foarte intim. Indicat exclusiv familiei şi prietenelor foarte apropiate.
  • O poşetă (de firmă sau din piele, bineînţeles!). Să nu cumva să-i iei una de la chinezi că ai dat de naiba. Şi acesta este un cadou intim, ca mai sus. 
De curând am văzut o emisiune în care se vorbea despre emoţiile pe care le probează o femeie în momentul în care cumpără/primeşte o poşetă firmată în valoare de vreo 35 000 de lei (sau euro, depinde).
Mă', eu singura emoţie pe care aş proba-o ar fi: tre să-mi vând casa şi să dorm pe drumuri. Clar! Dar am poşetă Prada, uăi... Cine-i mai tare ca mine?
Mai bine mi-ai oferi o maşină... (de mâna a doua, normal. Bună şi de-a treia, numai să funcționeze :))

Atât pentru azi, dar voi mai scrie când îmi vor veni alte idei.
La mulţi ani fericiţi sărbătoritelor! Iar, ţie, care intenţionezi să achiziţionezi un cadou: NU TE ZGÂRCI, dar fii atent la orice detaliu.

**
Daca ai apreciat, te rog da un like, share, lasa un comment (engleza-i la putere - rongleza. :P) sau alatura-te la fomidabila pagina de Facebook. O gasesti tu pe undeva pe aici. Se plimba aiurea. Nu stiu ce-i cu ea.
Dar mai ales nu uita sa ma urmaresti sau sa-mi citesti cartile pe Amazon.

Multumesc, om cu suflet! Pe data viitoare.

Image from Pixabay

Post a Comment

5 Comments

  1. frumoase cuvinte si interesante idei de cadouri pentru femei. mi-a placut in mod special concluzia ta: decat o poseta Prada "Mai bine mi-ai oferi o maşină..." :)) cat de practic gandit..bravo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe... am o minte foarte sclipitoare. Merci fain. :D

      Delete
  2. Imi plac ideile tale! Multumesc.

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>