Păcate picante

Acum câteva săptămâni, vorbeam cu un prieten virtual, adică un fan al blogului, (al modului meu de a scrie) şi mă plângeam că nu fac trei parale din scris, dar muncesc pe rupte.
La care el îmi spune nonşalant că ar fi multe modalităţi de câştig (şi-ncă destul de uşor), pentru o fată ca mine. „Numai să vrei.”
--- Cum ar fi? Întreb puţin şifonată.
--- Crezi că m-aş da îndărăt de la muncă? Nu mă cunoşti! Numai că, din motive pe care nu vreau să le destăinui, nu pot să-mi caut un servici „normal", adică cu orar de 10-12 ore pe zi. Pot munci de acasă şi 20 de ore, dar nu să plec în altă parte.
--- Nici nu trebuie să ieşi, se lucrează din faţa calculatorului.
--- Mă, tu glumeşti? Nu crezi că dacă aş fi găsit ceva care să mă facă să câștig îndeajuns să-mi plătesc facturile, aş lucra deja?
--- Cu serviciul ăsta nu numai că-ţi plăteşti facturile, da-ţi iei şi BMW.
--- Nu-mi trebe, bre, BMW. O Lotus ar fi „mai" ok. :D Elaborează mai repede că m-ai făcut curioasă. 
--- Credai auzit de video-chat. Eu mă ocup cu aşa ceva. Sper că nu eşti o pudică cu mintea îngustă. Ai nevoie de bani, ce faci? Te apuci de furat, de dat în cap? Nu e că trebuie să faci cine ştie ce...
Şi explică pe larg, subliniind câștigurile fabuloase ce au „angajatele" lui.
--- Şi-au luat casă, maşină şi se-mbracă numai cu haine de firmă. Să le vezi ce doamne. Nu ştie nimeni ce fac, că e totul foarte privat. 
Eu, cu ochii cât cepele, îl ascultam vrăjită. Nu e că nu am mai auzit despre asta. De multe ori chiar, dar eram scârbită. Îmi acopeream urechile. Păcat de moarte! Dar el  m-a convins. Nu-mi trebuie câștiguri mari, dar să mă menţin pe linia de plutire. Că nu vreau să merg să lucrez 12 ore pe zi pentru 700 de Ron, să am un şef care să mă trateze ca pe o sclavă, sau colege care să-mi pună sare-n cafea (o beau amară).

De azi, mă las de blogging şi mă apuc de video-chat.

Mi-am luat deja „echipamentul” necesar de pe Sevensins.ro.
Magazinul ăsta m-a fascinat de când l-am descoperit. Întotdeauna am iubit lenjeria intimă. Dar ce găseşti aici, rămâi mut!
Costume de baie,  corsete, babydoll, cămăşi de noapte, ţinute de discotecă, lenjerie intimă, accesorii şi multe, multe altele.
Au costumații deosebit de sexy (și pentru bărbați), pe care nu le poţi purta în public (tulai Doamne), dar şi îmbrăcăminte pentru exterior. Dacă te uiţi puţin în jur, şi natura sărbătoreşte iubirea.
Te rog, NU ieşi-mbrăcată-n iepuraş pe stradă, a-i produce catastrofe-n lanţ. Și latex-ul are același efect. Vezi ce faci, ai grijă. Dacă ești îndrăzneață, ca primăvara, atunci go for it! Englezoaicele o fac în fiecare sâmbătă seara. Acolo am văzut cele mai multe ținute picante din toată existența mea.
Produsele de pe site sunt numai bune pentru meseria pe care m-am decis să o fac.
Știu că nu mai am 18 ani, dar „mă conserv foarte bine și nu demonstrez vârsta ce am” mi se spune mereu.
Hmm, ce ziceţi? Am luat o decizie bună? Mă refer la video-chat, că relativ la sevensin, nu este un alt magazin mai bine dotat decât acesta. Găsești absolut tot ce dorești pentru toate momentele picante din viața ta.

Nu le-am spus părinților încă, și nici o altă rudă nu știe. Până acum am știut doar eu, acum știți și voi.
Trebuie să îndrăznesc, dacă nu vreau să dorm pe stradă.
Și ce e rău în asta? Este o „meserie” ca celelalte. Am nevoie de bani, și este viața mea, până la urmă.




Ps. ESTE O GLUMĂ DE 1 Aprilie. Doar n-ai crezut! Pfffffffffffffffffff. Mi-s moldoveanca rusinoasa eu.


Dacă ţi-a plăcut/esti de acord, un like la pagina Facebook, o vizita pe LinkedIn sau orice altă iniţiativă (like, share, comment) ar fi mult apreciată. 
De stii pe cineva care ar beneficia din citirea acestui articol, te rog, imparte-l cu incredere.
Iar daca citesti in engleza, viziteaza tanarul meu blog: While I breathe, I hope. 
Te astept cu mult drag.


Post a Comment

8 Comments

  1. ah,de asta imi esti,de cand vroiam sa ma destainui si eu ,ca practic si eu VIDEO-CHAT,....bine ca mai informat de acest magazin,,nu stiam de el....imi voi schimba toata lenjeria intima,le ador mai ales pe acele mai picante,,..de acum incolo ma pun pe treaba serios

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))))))))))))))) Era peşte de 1 aprilie! Faza cu chat-ul, nu şi cu magazinul care este superlativ. :)))))))))))))))))))))))))

      Delete
  2. :)))) buna asta cu videochat-ul:)) suna interesant tare:d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce tu, nu mă vezi stând în faţa pc-ului pe trei sferturi nudă, vorbind porcos? Hai, bre, că nu e aşa greu. :D pfffffffffffffffffffffffff. Oricum, chiar m-am informat. Dar nu cred să fie capabilă orice femeie. Chiar se câştigă bani frumuşei. Hmmm.

      Delete
  3. si eu tot peste sant dar de martie,tare magazinul,cateva articole am sa achizitionez si eu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abia aştept să mi le arăţi şi mie. Să văd ce gusturi intime ai. :)

      Delete
  4. :))) Buna asta! Pai sa ne dai adresa sa te vizitam , sa te ajutam, desigur...in noua meserie!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))))))))))))))))) Ce oameni săritori! M-am emoționat. Mulțumesc tare mult. Așa am să fac. :))))

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>