Nu-ti place sa impachetezi?

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Ori nu ai timp sau pur si simplu nu ai chef?
Ei bine, am solutia ideala. Mai ales daca ai multe cadouri de facut.
Ideea nu este a mea, e de cand lumea si pamantul, dar stii...
Este usor sa impachetezi o carte sau orice are o forma precisa geometrica, dar sa impachetezi un ursulet, o cana sau orice care nu are cutie, nu este chiar asa de simplu.


Tot ce ai nevoie este:
1. Cadoul in sine
2. 1 punga/pungi de plastic, transparente (daca ai cu stelute, braduti sau floricele, orice)
3. Ata/sfoara sau cum s-o fi numind, de lagat
4. 1 foarfec
5. Polistiren = zapada artificiala

Si acum uita-te la video. E mai simplu si rapid.
Daca ai intrebari, nu ezita. Raspunsul poate intarzia pentru ca este o perioada extrem de incarcata pentru mine si pentru toata lumea, imi imaginez.
Ps. Si nu se zice pe lungimea "sfoarei" dar "sforii". Is moldoveanca, bre. Dar nu-i o scuza. :PA... uitam, daca te uiti cu atentie, se vede zapada artificiala pe pereti si obiectele din jur. Ca sa obtii acest efect trebuie sa ai pe tine ceva de lana: o bluza, flanela etc. Electricitate statica. Dar iti spun, se aseaza peste tot! Peste tot pe tine vreau sa zic. :P
Insa se curata usor. Te dezbraci la pielea goala, iesi afara si scuturi hainele. Dar vezi sa nu te prinda politia ca te aresteaza  pentru acte obscene in public. Si faci Craciunul la zdup. Sa vezi tu ce Mosi Craciuni pe acolo...  Bafta

Mai bine foloseste aspiratorul.
**
Daca ai apreciat, te rog da un like, share, lasa un comment (engleza-i la putere - romgleza. :P) sau alatura-te la fomidabila pagina de Facebook. O gasesti tu pe undeva pe aici. Se plimba aiurea. Nu stiu ce-i cu ea.
Dar mai ales nu uita sa ma urmaresti sau sa-mi citesti cartile pe Amazon.

Multumesc, om cu suflet! Pe data viitoare.

0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.