In numele iubirii

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Azi noapte pe la trei m-am apucat sa frunzaresc Facebook-ul pentru ca nu puteam sa dorm.
Asa am dat peste o postare de-a unui prieten ce mi-a dat fiori.

Este Sambata Mare si eu scriu despre un subiect inca tabu in Romania si-n multe alte tari din lume.
Insa sunt sigura ca Dumnezeu (indiferent care) este de partea mea si a celor oropsiti pe nedrept.

Multi dintre noi avem la suflet anumite credinte, comportamente, etc.
Personal nu support discriminarea cuiva sub nicio o forma, dar mai mult, nu suport ranirea unor persoane innocente doar pentru ca sunt diferite de marea majoritate. Si aici ma refer la persoanele gay.
Deja unii dintre voi au iesit de pe blog la citirea acestui cuvant. Imi pare rau ca in secolul XXI mai sunt persoane care se cred corecte doar pentru ca nu se simt atrase sexual de persoane cu acelasi sex.
Daca te gandesti sa nu mai citesti postarile mele pentru ca apar drepturile oamenilor ca tine si ca mine, atunci chiar te rog sa nu te intorci.
Nu scriu pe acest blog pentru faima dar pentru dreptate.

Faptul ca te-ai nascut heterosexual nu inseamna ca esti om bun, curat, drept. Nici pe departe. Tu poti fi heterosexual si criminal, bataus, arogant, nemernic, s.a.m.d.
Homosexual NU este sinonim cu gresit, imoral, pacatos. Homesexualii sunt oameni ca tine si ca mine. Ei au uniuni CONSENSUALE, iubesc ca tine si ca mine; singura diferenta este ca iubesc persoane de acelasi sex.
Ce este rau in asta?
Faptul ca tu consider ca este scarbos sau gresit, nu inseamna ca ai dreptate.
Daca Dumnezeu ar putea vorbi, daca Isus, care este acum in mormant, ar veni si ne-ar zice ca El a murit si pentru ca noi torturam, ne batem joc, si ucidem semenii nostri doar pentru ca sunt diferiti, ti-ai schimba parerea?
Poate da, poate nu.
Adevarul este ca nu credinta/religia sau frica de Dumnezeu ne face mai buni, dar faptul ca avem creier si putem distinge intre bun si rau.

Nimeni nu are dreptul sa ucida din placere animal sau om.
Nimeni nu are dreptul sa ia viata unei persoane inocente doar pentru ca iubeste. 

Cine face asta, cine da legi absurde si cumplite, cine indeamna la ura, violenta, bataie de joc este un criminal si ar trebui inchis in puscarie pe veci.

Suntem persoane cu discernamant. Hai sa ne comportam ca atare. Nu este deajuns ca aratam cum Dumnezeu ne-a creat, trebuie sa demonstram ca suntem demni de a ne numi OAMENI.

Daca ai suflet si esti de acord cu mine, semneaza petitia impotriva faptelor atroce care se produc in Cecenia acum. Fii om cu omenie si apasa aici, iti ia mai putin de un minut.

Victimele acestor ucigasi cu sange rece pot fi rude si prieteni cu tine. Da, fii, fiice, frati, surori, parinti... oameni care de frica unei societati crudele, fara minte si umanitate, isi ascund adevarata natura pana la moarte.
Imagineaza-ti ca esti tu in locul lor. Ce ai simti?
"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!"

Imagine de pe amnesty.org.uk

0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.