Citești în Engleză și Iubești Autobiografiile? Gratis acum!

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Când zic autobiografii, nu mă refer la cărți plictisitoare (din punctul meu de vedere) cu date istorice și sute de nume, mă refer la cărți stil roman. Cărți care-ți dau fiori și te îndeamnă să gândești fără să vrei... Dacă aș fi fost eu, ce aș fi făcut? 

Ten Years in Italy, Three Weeks a Human - în acest moment numai în engleză - este foarte aproape să devină un bestseller în categoria sa.

Fiin incredibil de ocupată, deorece trebuie să termin 3 cărți în acest sfârșit de săptămână, nici nu am observat. Din fericire, am fost notificată prin email.
Bucuria mi-e imensă pentru că am muncit extraordinar de mult și am investit absolut tot în visul ăsta nebunesc.

M-am oprit câteva clipe să scriu ca să te anunț că ofer GRATIS această carte autobiografică pentru ultima dată în acest an.

Dacă studiezi Engleză și vrei să-ți îmbunătățești pronunția, citește (în Engleză, doar nu în chineză) cu voce tare.
Cărțile mele sunt absolut perfecte pentru așa ceva. Sunt foarte ușor de înțeles pentru că au fost concepute special pentru poligloți, trigloți (etc.). Deci pentru vorbitorii de limbă engleză ca limbă secundară.
O poți descărca de pe Amazon Gratis. Nu e obligatoriu să ai Kindle Reader sau cum zic ei. Se poate citi pe orice celular "deștept," calculator, laptop sau tabletă.
Dacă nu merge, instalează aplicația de pe Amazon. Nu știu cum se face că eu n-am celular "deștept." 
Merge pe calculator fără aplicație. La mine cel puțin. 

Asta e valabil pentru orice carte în format electronic. Tot ce ai nevoie, este un cont pe Amazon.com. 

Te-ai abonat la newsletter?  
Cum adică, Nu?
Tu glumești! 

Apasă aici, lasă-ți email-ul și primești Gratuit 10 Metode/Remedii/Tratamente Naturiste – plus câteva idei si recomandări prețioase – în format PDF.
Documentul poate fi salvat pe computer sau se poate imprima. 

Dacă citești în engleză, vizitează-mă pe authorcristinag.blogspot, Amazon, Goodreads și unde mai crezi tu.
Caută-mi numele – Cristina G. – în Google (sau ce folosești tu).
Sunt peste tot.
Da, și văd ce faci, să știi. :p0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.