Branduri tinerele

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Aş vrea să-ţi aduc la cunoştinţă că site-ul Kurtmann şi-a schimbat complet aspectul.
Arată FOARTE bine, are o interfață mult mai intuitivă și practică.
Cine este Kurtmann? Este unul din site-urile cu mărci/branduri iubite de adolescenții bărbați sau femei (dar nu numai): Zara, Bershka, Pull and Bear, TerraNova, Stardivarius, Scotch and Soda, Mango, Cache Cache, etc..
Preţurile sunt mai mult decât rezonabile.
Transportul prin curier costă 14,90 lei devenind  gratuit (în acest moment) pentru o comandă superioară ai 190 de lei. Plata numai ramburs.

Eu mă distrez incredibil văzând cât sunt de „îmboţite” produsele lor; mai ales, rochiile. Vor să lanseze o nouă modă, mă gândesc. Urăsc să calc, dar nu prea iubesc lucrurile șifonate. Îți dau un aer neîngrijit. De aia nici nu îmbrac o haină care trebuie călcată. :p

ATENȚIE la orice detaliu: mărime, taxe de transport, modul de plată/livrare.
Nu plasați comenzi impulsive!

0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.