Vreau o vacanţă gratis!

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Mă crezi sau nu, dar am fost o singură dată în vacanţă. La munte. 6 zile. A plouat toate zilele, absolut toate. Am stat în cameră şi am citit toată biblioteca hotelulul. 
M-am jurat că nu o să mai fac asta niciodată. 
Totuşi... atât de mult aş vrea o vacanţă... undeva la mare, unde-i cald şi bine. Să stau cu burta la soare şi cu o carte-ntr-o mână... în cealaltă, un cocktail verde. Să uit de toate.. să uit de mine. Grecia, Corfu, Tenerife, etc. etc. 


Am aruncat o privire pe Ocaziituristice.roAre deja oferte pentru vara asta la Mamaia. Nu am fost niciodată. Mai sunt foarte multe oferte interesante, numai în Romania.

Geniustravel.ro la fel, mereu oferte noi, reduceri și propuneri interesante atât pentru turismul național, cât și pentru străinătate.

Ah... cât te invidiez...pe tine care pleci în vacanţă chiar şi numai pentru 2 zile. 
Buhu. :) Glumesc. Mă bucur pentru tine, mai ales dacă ideea o ai de la mine! 

Drum bun şi distracţie maximă! Bea un cocktail albastru sau roz (de care vrei tu) şi pentru mine. :)


0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.