Depilarea

Sau epilarea, e corect în ambele moduri.
Am mai vorbit despre asta, dar cum ieri am avut o experienţă puţin sado-maso, am zis că e cazul să reamintesc.
O femeie are datoria (morală, bre; nu sări pe mine, e doar părerea mea) să se depileze.
În special pe picioare şi sub braţ. Zic eu. Restul e la alegerea ei. Mă depilez de când pot să-mi amintesc. Nu-mi place să văd păr aiurea. Beh, aiurea chiar nu e. Dar mie nu-mi place.
O dată fratele meu mi-a zis că i se face rău când vede câte un fir de păr (din CAP) în chiuvetă. Hmm. Asta mi-a dat mult de gândit. Dar pe cap NU MĂ RAD. Fie ce-o fi (să nu fie grav, Doamne fereşte). De atunci îmi culeg firele de păr oriunde le văd.

Bine. Chestia e că sunt norocoasă. N-am foarte mult şi nu e negru, dar blonduţ. Cunosc persoane care trăiesc un adevărat coşmar din cauza părului în exces. Este teribil şi-mi pare rău pentru ele.

Aşadar, întâi m-am ras cu lame, din alea cu aparat etc. (mi se face rău când îmi amintesc. Era foarte periculos şi n-am să povestesc experienţa teribilă ce am trăit-o odată. Unii sunt slab de înger, nu vreau să se leşine pe aici). După aceea am folosit big-urile. Bune, frate. Nu aşa periculoase. Mă rădeam chiar şi de două ori pe zi, sub duş. Aveam nişte picioare că mătasea, în orice moment. Păcat că lucram non stop şi nimeni altcineva nu poate să susţină afirmaţiile mele. Dar sunt adevărate, pe cuvânt. :D
Mustaţa nu mi-o fac. Am câteva fire, dar sunt blonde. Cui nu-i place să nu se uite! Sclavă nu vreau să fiu!!
Apoi, frăţiorul meu drag, mi-a dăruit un epilator de la Braun (ca acela din imagine). Acum vreo 6 ani. Bă'... nici nu mă gândisem la aşa ceva! A costat o avere, că abia apăruse pe piaţă (modelul acela) dar face toţi banii. Îţi spun... parcă m-am născut a doua oară. Într-o altă istorie am să povestesc despre prima dată în care l-am folosit. Lacrimi, lacrimi au fost.

M-am uitat pe nişte magazine on line să văd preţurile şi-am rămas cu gura căscată. 67 de lei pe un epilator? Bă, al meu a costat vreo 200 de euro. Ce naiba!!! Sări să-ţi iei, NU MAI STA pe gânduri!!! Sunt fenomenale! Te scutesc de multe chestii şi-ţi lasă pielea fină fină, catifelată ca o piersică (detest pielea de pe piersici!!!). Un vis pentru bărbatul/femeia de lângă tine.

Pe eMAG, evident, găseşti la orice preţ (67 Ron cel mai mic). Aparate de firmă FIRMĂ (marcă, sau cum vrei să-i zici).

Repet: un epilator face tot banii!!!

Post a Comment

1 Comments

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>