Platformele-s la modă

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Se poartă platformele anul ăsta! Cum adică anul ăsta? Ce vor să zică?!
Eu le port de vreo 8 ani, încontinuu. Am câteva perechi de sandale de care nu mă pot despărţi. Că-s la modă sau nu, eu le port. Mă refer la platforme ca astea din imagini, evident.

Toate magazinele (on line sau nu) propun fel de fel de modele şi culori. Eu le prefer cât mai colorate. Roşii, portocalii, verzi, galben. Anul trecut mi-am căutat o pereche, in magazinele "normale", o groază de timp. Şi n-am găsit. Dar acum am descoperit magazinele on line. Şi aici poţi să găseşti tot ce vrei. Preţuri pentru toate buzunarele. Un paradis pentru iubitoarele de încălţăminte. O fi vreo femeie care să nu iubească aşa ceva? Mă, ce-o fi în capul nostru?!

Fashion up - ador magazinul ăsta. Branduri originale, diferite reduceri, preţuri delicioase!

Readytowear.ro - Ca mai sus, produse autentice cu preţuri atrăgătoare.

Atenţie la toate detaliile.

În cazul în care ţi-a plăcut ce ai citit (sau esti de acord) un like/share la pagina Facebook este echivalent cu Mulţumesc.

2 comments:

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.