Vrei să îți cadă bani din cer?

Când merg pe stradă și plouă cu găleata,
Vreau să cadă bani din cer, .... ” - melodie cântată de Zhao feat Adda

Cine nu ar vrea să-i cadă ceva bani din cer, măcar din când în când. Cine? Să fim cinstiți!

Rândurile următoare se adresează exclusiv persoanelor îndrăznețe, iscusite, inventive, deschise la minte, moderne.
Și cine are toate aceste calități? Păi, mai mult ca oricine, cei care fac cumpărături on line, bineînțeles!
TU, eu, el, ea, noi și voi adică. 
Degeaba ai la dispoziție atâtea mijloace tehnologice dacă nu știi să profiți la maxim de ele. 

Ne lăudăm că ne pricepem la organizat venitul ce cu sudoarea frunții adunăm, că suntem iscusiți și mândri-n toate cele, dar nu avem priceperea celor „din afară” de a economisi.
Oricât am vrea să fim în pas cu lumea, nu reușim decât să ne adâncim și mai mult în mizeria în care ne împing cei care ne conduc țara. Numai că ei rămân la suprafață. :D

Suntem neîncrezători, incapabili să riscăm, susceptibili când cineva ne arată o cale ușoară de a câștiga ceva fără a face nimic.

Îmi vine să râd!!! Dar toți suntem conștienți că banii nu se fac din nimic.
Dacă nu muncești din greu, banii nu-ți vin pe tavă! Adică nouă nu ne vin (poate), dar altora SIGUR!
Pentru că așa funcționează lucrurile de când e cerul și pământul, Adam și Eva, șarpele și mărul.

Dacă nu riști, nu câștigi!

Este unul dintre cele mai faimoase sloganuri ce sfidător afișează cei care propun investiții financiare (dar nu numai).
O provocare, da, dar de câte ori nu s-a dovedit a fi exact așa?
În relațiile personale sau profesionale trebuie să-ți asumi riscuri, unde mai mari, unde mai mici, dar necesare.

ADUNA.ro nu propunea investiții, nu promitea câștiguri fabuloase fără să ridici un deget, nu-ți cerea bani, nu te mintea, nu-ți lua din traistă, dar îți oferea o oportunitate reală de câștig, în mod gratuit.

Și-atunci ce m-am lansat într-o asemenea campanie de promovare a dibăciei financiare?
Păi, pentru că mi se pare o propunere inteligentă, care nu presupune riscuri de nici un fel.

Nu știi despre ce vorbesc, așa-i? M-am cam pierdut în detalii, îmi cer iertare.
ADUNA.ro era o platformă de economii, ca să zicem așa. Un loc unde faceai cumpărături și primeai înapoi o parte din banii cheltuiți. Unde? În contul pe care-l aveai. Suna tare interesant. 
Pacat ca a dat faliment. 

Ninsoare cu bani, îți doresc! Să fie de hârtie... verde, albastră, roșie. Nu monede!


**
Daca ai apreciat, te rog da un like, share, lasa un comment (engleza-i la putere - romgleza. :P) sau alatura-te la fomidabila pagina de Facebook. O gasesti tu pe undeva pe aici. Se plimba aiurea. Nu stiu ce-i cu ea.
Dar mai ales nu uita sa ma urmaresti sau sa-mi citesti cartile pe Amazon.

Multumesc, om cu suflet! Pe data viitoare.

PS - Cand cauti ceva pe blogul meu in bara de cautare trebuie sa scrii o combinatie de cuvinte cu si fara diacritice. Ex. Cum sa uiti pe cineva Cum să uiți pe cineva, Imi  Îmi, Curatat Curățat, etc.
Asta pentru ca, din nefericire, sablonul meu are o setare aiurea si nu stiu cum sa o schimb. 


Post a Comment

20 Comments

  1. M-am inscris si eu pe acest site,e un site de nota 10.Faci cumparaturi si mai primesti si bani inapoi :)
    Interesant...Multumim Cristina pentru articolele frumoase cu care ne incanti zi de zi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, eu trebuie să vă mulțumesc! Fără voi, pagina asta nu ar exista. Mă bucur că pot ajuta, măcar din când în când. Îmi place conceptul banilor înapoi. Ehehe... în America e foarte la modă. :)

      Delete
  2. Interesanta idee! 10 lei e un inceput...daca esti amator de cumparaturi online, de ce sa nu incerci? Nu ramane decat sa ai bani de cheltuit, dar stiti cum e....cand ai pus ochii pe ceva, faci pe dracu' in patru :)). La primul salariu imi iau si eu ceva , cand o fi...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Da, este foarte interesant pentru cei ce fac cumpărături on line. Fără îndoială. Și e gratis. Deci, e păcat să nu te înscrii. Îți doresc să ieși cât mai repede la salariu. Și să fie unul SUPER. Asta ca să ai mai multă putere de cumpărare. Așa ajuți și economia țării. Mulțumesc. :)

      Delete
  3. Hello Cristina, suuuper interesant site-ul asta , mai ales ca pe lista mea de wishlist se afla peria revolutionara de care tot citesc, care o pot lua de aici TangleTeezer.ro. :) Asta o sa fie prima mea achizitie cand iau salariul sapt asta. Si deja cand am vazut ca e si Miniprix pe lista, m-a cucerit. De Sosetaria. ro am auzit iarasi numai lucru bune, de Cupio la fel.. Foarte fain, nu stiam ca exista asa ceva. Multumesc mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, ce mă bucur să aud asta! Sunt foarte multe magazine pe platformă. Și eu zic că merită să știe toată lumea despre el. Mulțumesc pentru mărturie.

      Delete
  4. ,interesant site,in seara asta ma inscriu si eu,acum merg la servici ies la cinci,petronela

    ReplyDelete
  5. Vreau sa cada bani din cer....imi vine in minte linia melodica a piesei. Muzical si articolul tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact melodia aia o aveam în minte când am scris... cine nu ar vrea să-i cadă bani din cer? Să fim serioși! Mulțumesc.

      Delete
  6. Cui nu i ar placea sa i cada bani din cer???Mai ales euro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Euro, sterline, dolari... ce-o fi, numai să fie! :)

      Delete
  7. Gata! Mi-am făcut cont! Secțiunea Fashion mă fascinează! Sunt chiar câteva siteuri din care obișnuiesc să îmi fac comenzi...cum ar fi Miniprix.ro și MyLash.ro ( sper că ai observat că sunt înnebunită după genele false :D ). Momentan portofelul meu e ca ceapa...te uiți în el și îți vine să plângi...dar nu se știe când se întâmplă o minute...am luat toate examenele...deci trebuie să mă recompensez, nu? :) P.S : Merci că împarți toate aceste informații cu noi :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)))) „Ceapă” !!! e prima dată când aud expresia asta! Super!
      Ai luat examenele? Bravo!!! Mă bucur enorm, școala-i fundamentală! Așa este: „după faptă și răsplată...” Hmm, de obicei asta vine folosită în sensul negativ. Nu și în cazul meu.
      Mă bucur că am putut fi de folos. Eu vă mulțumesc! Din inimă!

      Delete
  8. Foarte interesant, cu atât mai mult cu cât obișnuiesc să-mi fac cumpărăturile de pe net. :D Joined!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crede-mă, convine. Poți face adevărate afaceri on line. Numai să te înarmezi cu răbdare! Sunt atât de multe lucruri... Pfiu.
      Mulțam fain. :)

      Delete
  9. Replies
    1. Mulțumesc!!! Nici n-am știut! Acum am văzut.

      Delete
  10. Hello..mi-am luat peria aia tangle teezer de pe aduna.ro, cum imi doream. Eu am o problema cu pieptanatul, mereu pare incalcit si peria asta, desi e o chestiuta de plastic chiar ajuta la descalcit, mai ales dupa ce il speli. Stiu ca nu e recomandat sa il piepteni atunci,dar eu daca nu il pieptan cat ud, sta ca naiba. Partea buna e ca de cand am cumparat-o si o folosesc, nu am mai folosit placa si nici peria rotativa electrica de par :). Desi e scumpisoara pt o chestie de plastic, merita. Eu inainte am citit reviewuri despre ea, si am zis ca trebuia sa o am, tinand cont ca as vrea sa am un par mai sanatos, si nefolosind chestii termice la aranjare, sunt sigura ca o se se observe diferenta. Peria asta e recomandata doar pt persoane care se confrunta cu un par dificil ca al meu..in rest nu stiu cat ajuta.
    Partea proasta, e ca nu s-a inregistratat tranzactia, dar am raportat ca incident, am primit raspuns aproape imediat si mi-ai cerut un printscreen cu confirmarea comenzii...a durat ceva timp dar problema s-a rezolvat. Am primit un cash back de 10%, deci multumesc frumos :). Momentan cica au scos site-ul asta, pana ce nu isi rezolva chestiile tehnice. Imi place de aduna ca sunt serios, si vad ca adauga si site-uri noi..am sa le trimit si eu cateva recomandari :). Te pup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt foarte fericită să aflu că ești mulțumită, per total. Sună extrem de interesant ceea ce zici despre peria aia. Poate Luizei i-ar servi așa ceva. Ea mai are probleme cu părul rebel. Cu pieptănatu, fiecare știe cum „îi merge”. Nu e indicat, sigur, dar dacă altfel nu reușești?
      Aha, deci au scos magazinul. Mă bucur că au fost onești, se întâmplă destul de rar în zilele noastre. 10% super cool!!! Mulțumesc din inimă pentru mărturie, sper să ajute și alte persoane. Pupici.

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>