Ai un copilaş talentat?

Update 22 Iunie 2017
Acesta este un articol vechi exclusiv pentru sentimentali. Ar trebui sa-l elimin, dar am pierdut ceva timp sa-l scriu acum 3 ani cand interele mele erau foarte diferite.
Concursul la obiect nu mai este valabil.
Bafta tuturor daca se face an de an. Nu mai stiu.

Vă amintiți publicitatea de la salamul săsesc care avea ca protagonistă fetița cu părul scurt și accentul hazliu? Cu expresia aia serioasă și puțin supărată că nu reușea să pronunțe „salam săsesc” așa cum îi spunea mama?Nu cred că există cineva care să nu și știe despre ce vorbesc. Fetița, pe nume Luiza, era absolut fermecătoare. Toată România a îndrăgit-o.



Și care mamă nu ar fi orgolioasă să-și vadă rodul iubirii la televizor?

Am și eu câțiva nepoți și strănepoți cu stofă de superstar. Și nu zic asta pentru că sunt rude cu mine, dar pentru că merită. Păcat că n-am un video să-l pot publica. M-ați crede pe cuvânt. Pfffffff, cât m-aș bucura să le văd fălcuțele, părul ondulat, sau ochii albaștri cristalini la televizor.
Ce mândrie pe mame, pe părinți!
Concursul acesta îmi amintește de  o întâmplare extrem de nostimă avându-l ca protagonist pe nepot de-al meu. Petrecută acum „câțiva” ani, la o nuntă.
Dinamicul meu nepot s-a împosesat de microfonul cântăreților și a făcut un show extraordinar uimind o sală-ntreagă. Avea în jur de 3 ani, cred.
Numai printre picioarele fotografului a stat. Probabil a ieșit în 50% dintre fotografii. Era complet fascinat de camera video. S-a băgat peste tot. Pe scenă parcă era acasă la el. Cântăreții erau bucuroși că puteau să se odihnească-n pace.
Așa-mi venea să-l urechesc... pfffffff.
Mie, pentru că-l cunoșteam și eram sătulă de scamatoriile lui, dar ceilalți l-au adorat. S-au distrat grozav.
Sora mea (mama „vedetei”), era în stare să facă o gaură-n pământ, să se ascundă în ea de rușine. A încercat în mod disperat să-l facă să înceteze, să lase oamenii în pace. L-a luat în brațe ducându-l afară, dar s-a eliberat în câteva secunde și a venit înapoi.
Însă Sandu, a luat de la tata stofa de vedetă, curajul și tenacitatea.
Ar fi vrut să devină cântăreț. A învățat să sune la fluier și a făcut parte dintr-o bandă muzicală. Dar a devenit DJ, punea muzică în discoteci. Acum se joacă de-a compozitorul.
Totul în el urlă a vedetă. Păcat că a depășit vârsta de 7 ani, altfel sigur ar fi fost unul dintre finaliști.

N-are nimic, sunt o mulțime de copii foarte deștepți care abia așteaptă să fie descoperiți.
Dacă vrei ca princhindelul tău să fie noua imagine a salamului săsesc, nu mai sta pe gânduri!



Nu uita: În fiecare săptămână, publicul şi un juriu format din patru membri vor alege câte doi câștigători. La finalul concursului, cei mai talentați 8 copii vor fi selectați să joace în noua reclamă Salam Săsesc.
Multe mame și-au filmat și înregistrat deja prichindeii, care pronunță în mod nostim sau/și grațios cele două magice cuvinte. Cuvinte ce au transformat un copil anonim într-un superstar. 

Mult succes!!!


**
Daca ai apreciat, te rog da un like, share, lasa un comment (engleza-i la putere - romgleza. :P) sau alatura-te la fomidabila pagina de Facebook. O gasesti tu pe undeva pe aici. Se plimba aiurea. Nu stiu ce-i cu ea.
Dar mai ales nu uita sa ma urmaresti sau sa-mi citesti cartile pe Amazon.

Multumesc, om cu suflet! Pe data viitoare.

PS - Cand cauti ceva pe blogul meu in bara de cautare trebuie sa scrii o combinatie de cuvinte cu si fara diacritice. Ex. Cum sa uiti pe cineva Cum să uiți pe cineva, Imi  Îmi, Curatat Curățat, etc.
Asta pentru ca, din nefericire, sablonul meu are o setare aiurea si nu stiu cum sa o schimb. 

Post a Comment

4 Comments

  1. daa ce fetita dragalasa! iti vine sa o mananci o vazusem zilele trecute a fost invitata la Neata cu Razvan si Dani ... a cam crescut mare:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, era tare scumpă de mică. Mutriţa aia serioasă te făcea să mori de râs. :)

      Delete
  2. eu nu mai am copii mici,si nepoti nu inca,dar cateva rude mai tinerei au,am sa-i avertizez......de acest concurs.......sant asa de dragalasi copii de astazi.....toti frumosi,adorabili

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mi-ar plăcea şi mie să-mi văd vreo rudă pe la Tv. Nu ştiu cum se face că-s aşa de scumpi.... :)

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>