Schimbarea este posibila

Imparte Iubirea, Om cu Suflet:

Acesta este un post foarte scurt. Ca o amintire ca suntem umani cu creier si discernamant.
Avem alegeri pe care le facem voluntar, altele sunt inconstiente.
Adica da, suntem niste inconstienti... .
Nu, nu asta vreau sa spun, chiar daca e adevarat. :p
Ai inteles, nu?

Multi dintre noi sunt convinsi ca schimbarea de caracter/personalitate nu este posibila.
Sunt de acord: schimbarea altuia, cu de-a sila, este aproape imposibila, insa schimbarea ta, NUMAI A TA, este "mai mult decat" posibila.
Milioane de oameni o fac in fiecare zi.

Este simplu, dar nu e usor.Un parcurs lung, lent, plin de obstacole mici, mijlocii si imense. Multe reale, tangibile, insa majoritatea sunt in mintea noastra.

Pe blogul in engleza - While I breathe, I hope - am inceput sa scriu despre acest lucru. Franturi, idei, zanzaneli care induc la gandire = rationare.
Daca esti interesat si engleza iti este la indemana, nu ezita sa accesezi link-ul de mai sus.
Nu este faina din sacul meu, dar adunata de la oameni incredibil de intelepti, care au facut nu numai studii, dar au probat  pe pielea/creierul/corpul lor si al altor persoane.
Daca ei pot, si noi putem.
Fiecare dintre noi, de la mic la mare. De la un om cu 5 universitati, 2 doctorate pana la acel care nu are decat o clasa.
Nu crezi?
Bineinteles ca nu, dar ia si citeste, cauta pe net folosind motoare de cautare. Oricare.
Evident ca putini accepta acest adevar. Cum am zis mai sus: schimbarea este posibila, dar ai nevoie de o dorinta uriasa si un scop.

Cineva a zis ca multi oameni nu au nevoie de schimbare.
Nu toti oamenii ar trebui sa vrea sa se schimbe. Daca le e bine asa, de ce sa o faca?
Insa daca nu esti multumit si te plangi tot timpul, regretand timpul pierdut, atunci afla ca schimbarea este doar a alegere constienta. 
Inarmeaza-te cu infinita vointa si nu te da batut/a niciodata!

Bafta.
**
Daca ai apreciat, te rog da un like, share, lasa un comment (engleza-i la putere - rongleza. :P) sau alatura-te la fomidabila pagina de Facebook. O gasesti tu pe undeva pe aici. Se plimba aiurea. Nu stiu ce-i cu ea.
Dar mai ales nu uita sa ma urmaresti sau sa-mi citesti cartile pe Amazon.

Multumesc, om cu suflet! Pe data viitoare.
0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.