Legile nefumătorului

Legile nefumătorului, ale lui Dhawan
  1. Fumul de ţigară întotdeauna se îndreaptă către nefumător, indiferent de direcţia vântului.
  2. Plăcerea rezultată dintr-o ţigară este direct proporţională cu numărul nefumătorilor din vecinătate.
  3. Un fumător este întotdeauna atras de zona fumatului interzis.
  4. Durata unei ţigări este direct proporţională cu intensitatea protestelor nefumătorilor.

Legile interacţiunii materiei
  1. Cantitatea de deşeuri creşte în proporţie exponenţială în funcţie de de numărul fiinţelor care intră şi ies dintr-un spaţiu dat.
  2. Din moment ce materia nu poate fi creată sau distrusă, materialul existent se redispune astfel încât să ocupe cu 30%, 50% sau mai mult decât volumul său iniţial.
Corolar: praful se reproduce.

Legile dormitorului

Şansele sunt de la 6 la 5 ca programele de activitate şi somn ale celor care locuiesc în aceeaşi cameră să fie în contratimp.

Corolar 1: Colegul de cameră care are o oră mai devreme de trezire posedă întotdeauna un ceas cu sonerie asurzitoare.

Corolar 2: Când cineva trebuie să se trezească devreme, colegul său de cameră ca veni târziu, noaptea, şi va deveni deodată hiperactiv, bolnav, violent sau toate trei.

"Dosarul Finagle din Legile lui Murphy"

În cazul în care ţi-a plăcut (ţi-a stârnit un zâmbet) ce ai citit, un like/share la pagina Facebook este echivalent cu Mulţumesc. 


Reacţii:

0 comentarii:

Post a Comment

Articolele sunt gânduri/reflecţii personale, NU lecţii de istorie/viaţă. Tratează-le ca atare. Expresiile ofensive, arogante, triviale NU vor mai apărea pe paginile mele. Te respect = MĂ respecţi!
PS 1 Ca să nu comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu public/răspund (câteva zile) este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.